Halaman

Selasa, 11 Oktober 2016


SNZ - TUMERIC CREAM

Salam dan Salam Sejahtera

Hi Semua.... hari ini saya nak maklumkan pada semua warga di alam maya ni... gambar krim DrSneez kat bawah ni dah bertukar wajah & nama yer....


 Nama dan wajah baru krim DrSneez seperti di bawah... 
 Nama sekarang SNZ Tumeric Cream....
functions produk masih SAMA DENGAN YANG DULU....
Ramuan pun turut sama.... TAK ADA YANG BERUBAH...


Jumaat, 12 Ogos 2016

Assalam  Dan Salam Sejahtera SEMUA....

Long Time No See aaa....

ADA BERITA GEMBIRA yang saya bawakan untuk semua pengguna Drsneez yang setia menunggu stok dari HQ...

|Berbulan2 tunggu stok sampai....

1st of ALL... nak bagitau..Drsneez dah ditukar namanya kepada Tumeric Cream..

Packaging pun dah berubah...

saya maklum ni bukan ape.. takut nanti regular customer terkejut bile terima krim nie...

Kat bawah nie ada gambar packaging baru...


Cantik x?

Kalau berminat kene cepat2 sebab stok mmg terhad skrg nie..

Kelebihan dan kegunaan masih sama dengan yang dulu.. sikit pun x lari...

harga pun masih sama... RM30 tidak termasuk pos...

Pembelian lebih dr 2 pcs ada diskaun ye...

Cepat2..... SELAGI STOK MASIH ADA....


Sabtu, 12 Disember 2015

MAKLUMAN....

UNTUK SEMENTARA ..STOK DRSNEEZ TELAH HABIS DIPASARAN...

PIHAK KAMI SEDANGMENANTI PENAMBAHAN STOK DARIPADA PIHAK HQ....

PERMINTAAN DARIPADA CUSTOMER MEMANG TINGGI....CUME DIHARAP CUSTOMER SEMUA BERSABAR MENANTI..KERANA SAYA SENDIRI PUN TIDAK TAHU BILA STOK BARU AKAN ADA...

SEKIRANYA STOK TELAH ADA.. SAYA AKAN MAKLUMKAN MELALUI BOG SAYA INI....

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA...

SEKIAN...
MY DRSNEEZ STOKIS..

Sabtu, 15 Ogos 2015

HARGA TERKINI DRSNEEZ ......

RM 30 tidak termasuk pos...

Kos postage:

Semenanjung Malaysia RM 7 (termsk GST)
Sabah & Sarawak RM11 (Termsk GST)

Agen Dropship Dicari... Berminat blh hubungi saya...

Terima Kasih...




Salam dan salam sejahtera ....

Anda mencari produk yang dapat melegakan pernafasan akibat selsema? Anda risau bayi anda tidak dapat bernafas dengan sempurna kerana selsema?

Anda boleh mencuba produk Drsneez nie..
Bayi seawal 3 bulan boleh menggunakan produk ini...

Bagaimana nak mendapatkan produk hebat ini? anda boleh menghubungi saya melalui telefon ataupun email..insyallah saya akan membalas setiap panggilan atau pertanyaan anda..

Berminat? 
boleh hubungi terus kepada saya :
telefon : 0129397739 / 0139939821 (whatsapp)
email; missqalish@gmail.com

cepat sementara stok masih ada.....



Ahad, 1 Februari 2015

Alhamdulillah...
Ramai yang rupanya masih mencari produk nie...
Pada yang masih mencari perlu cepat2 yer... sementara stok masih ada...

Nak COD hanya area Marang, Terengganu sahaja...
Untuk luar... kite sediakan perkhidmatan pos...
Harga Produk RM30 + RM 7 (kos pos - semenanjung) = RM37.00...
Harga memang dah turun....

Nak jadi ejen dropship pun boleh....

Jom!!! Msg @ Whatsapp 013-9939821

Rabu, 21 Januari 2015

Lamanya saya tak update blog nie...
Pada yang berminat...stok masih ada...
Pada tuan/puan yang berminat boleh terus msg saya di no 0129397739 @ whatsapp 0139939821...

Harga terkini dah turun....
Hanya RM 30 sahaja...
harga tak termasuk postage ye...