Halaman

Ahad, 27 Januari 2013


DRSNEEZ DENGAN PACKAGING BARU

Hai kawan-kawan... dah lama tak mengarang.. bukan takde info cuma masa agak terbatas... lagipun sibuk dengan memenuhi order daripada customer tersayang... ade yang nak COD, ade yang nak POS... so saya perlu membahagikan masa antara kerja, hal peribadi & bisness....
alhamdulillah... Krim DrSneez skrg dah berjaya melangkau lebih jauh... semakin hari permintaan semakin memberangsangkan... kadang2 tengah meeting terima msg dr customer yang bertanyakan tentang produk ni... walau sibuk mcmana pun saya akan melayan setiap persoalan customer dengan berhemah.. dalam masa yang sama, minit mesyuarat tetap kena catit..hihihi....
Sempena tahun 2013 ni, DrSneez datang dengan design terbaru.. bentuk sama cuma rekabentuk jer berlainan.... 




Tiada ulasan:

Catat Ulasan